pühapäev, juuli 23, 2006

10 Kuidas ma külavanemat külastasin

Ja siit ta tuleb … päike sillerdas taas taevas, kui ma seekord õnneks veidi varem tõusin. Ja ega kohe ei meenugi, et mis oli see esimene asi, mida hommikul peale kohvi-sööki tegema sai asutud. Aga üht teist siiski. Näiteks mõni aku laadima ja siin on hulgim seda tehnikat, mis pidevalt sättimist tahavad. Ning lisaks veel hakkasin oma toa (loe: kinniehitatud rõdu, mis on väga ideaalne poissmehe tuba, kui ema sinna nii palju kola ei viiks) põrandat soojustama. Asi selles et toa põrand on ühtlasi ka ainuke kiht ehitusmaterjali, mis garaazhi esise pealset eraldab rõdust. Ning lisaks sellele keerulisele lausele tikub sinna kohe ka külm ligi. Igatahes sai sellega algust tehtud.

Kolme ajal aga olime juba kenasti linnas sisseoste tegemas. Ühtlasi läks ka Brit Tallinna bussi peale oma ülenädalast laevatööd tegema. Kuna plaan oli Kütioru külavanemala külla minna, siis ostsin ka veidi külakosti. Samuti igaks juhuks päevadeks ette juba jäätist, frukte, õlusi ja siidrit :)

Kodus tagasi ukerdasin veel seda soojustusmaterjali kleepida, sel ajal kui emaKarin ennast valmis sätib - Karmi (Carmen) kah ju Kütiorus - plaan oligi selline et viskan ema Karmi poole ja ise käin külavanema Imbi pool, nagu Otepääl kutsutud sai. Lõpuks - nagu emade ja naiste puhul ikka - saime kodunt leekima ja jõudsime Karmi poole ja siis ma läksin Palootsade (Imbi ja teiste tüdrukute perekonna nimi on Paloots) poole. Aga minu kurvastuseks tuli välja et Imbi oli juba Otepääle golfi mängima sõitnud. Mis siis ikka - tulin ise kah alla Karmi poole. Kõndisin ringi, noppisin kirsse, herneid, tikreid, vaarikaid. Ujusin ja magasin sillal. Kõllasin Keldule, kust sain teada et ta laupäevase minu poolt vastamata kõne põhjus oli see, et ta oli Võrus. Jobu Jesse, maga veel ja ära helista kohe tagasi :) Hea moss ikka. Aga mis siin ikka. Jesset see ei muuda. Üheksa paiku kangutasin ema sealt ikka tulema - nu nad Karmiga kohvitasid ja veinitasid ja jututasid ;) Koju jõudes sättisin taas rattariided selga ja läksin igaõhtusele ( kui lubate seda nii nimetada) seksi-asendaja-ratta-tuurile. Seekorda panin samuti Iskna jõeni ja veidi veel edasigi, aga tagasi tulles keerasin Holopi ristis põllu vahele ja tegin mõnusa shortkatti läbi karjääri ja metsa ja põldude meie karjäärini ning sealt siis kodu ja tiiki ujuma. Siin ma nüüd siis olen. Juba eile õhtul panin imeks, millise intensiivsusega sirtsud ikka siristavad - woooow!

PS! Nüüd mulle meenub, et mu printsi staatuse kroon on tema käes! Külavanema nuh!

PS2! Õhtuseks meelelahutuseks oli komöödia “Cheaper By The Dozen 2”

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

naljakas.
üks vanem Paloots, kes ei ela eestis, sattus hiljuti paanikasse, et kui teda guugeldada, ei tule midagi ette. Guugeldasin siis ennast ja leidsin enda nime Jesse blogist;)

piinlik lugu selle tühja külaskäigu pärast. Järgmine kord lepime ilusti täpselt kellaja ka kokku, et saaksin ikka laua katta ja peenrad ära rohida nagu kord ja kohus!

ok. ole mõnus! Imbi on lõbus ka ilma 5 coolerita...muhahaaa

ciao