neljapäev, juuli 20, 2006

07 Kuidas ma nohu, külmetuse ja muude suguhaiguste vastu võitlesin

Mõistsin et targem on ikka mitte nohuga eriti nina välja toppida, seega hoidsin ennast sooja teki sees.

Lihtsam oleks hakata tagant ettepoole. Aga katsun ikka siis kasvõi pookida asju jäjest ettepoole, kui midagi meenub. Ojaa, nüüd meenub ka see, et kell kuus õhtul olime taas Pukuga koos. Sedakorda siis vabariigi valitsuse sisehoovis, kus esines rahvale Rumal Noorkuu. Ja seda täitsa tasuta. Mis tähendas ka seda, et suur osa rahvast olid penskarid. Võis jääda mulje, et nad kõik on nii rõõmsameelsed, aga tuutkit - need olid kortsud nende näos, mis paistsid naeratusena. Pealegi ei plaksutanud nad eriti tihti. Eks nende penskaritega olegi nii, et kogu aeg on neil raha vähe. Ok, Savisaar lubab neile raha juurde anda. Ja annabki. Aga kas siin mitte ei lõhna rahapesu järele? Mida teeb penskar rahaga? Eks ikka ostab rohtusi. Ja kui ta saab raha juurde? Siis ostab veel rohkem rohtusi. Ja ma ei usu, et Savisaarel pole ravimifirmades käpp sees! Oojesse riigi raha läbi penskarite ravimite Savisaare taskusse. Geniaalne idee!

Kontser aga oli ise lahe, ning siis panin taas kodupoole ajama. Mida kuradit ma seal teagin? Hmm, kurat ei mäleta,. Üldse mitte ei mäleta. Ai koomusk, meenub - kaheksa, poole üheksa ajal panin ju Mustamäele leekima. Sain kokku auto katuseraami müüjaga. Raamid olid kenad, aga “kõrvad” ei sobinud - olid Audi A4 omad. Päeva jooksul müüjaga suheldes sai hind kaubeldud 600- kornsu peale. Kuna aga asi ikakgi ei klappinud, siis tingisin asja 500- peale. Müüja oli nõus ja nii see keiss lõppeski. Mul tuleb lihtsalt nüüd leida A6 “kinnituskõrvad ja kummid” , mis uuena maksavad oma 400 sotti. Eks näis, lubasin endale, et järgmisel päeval tegelen sellega.

Öö lõppes igatahes mõnusa sakiga peas, sest napilt enne keskööd jõudsin Puku poole kahe liitrise koka ja pooleliitrise Metaxaga. Keerasime aga korgi lahti ja hakkasime mõnusalt tinistama ja juttu puhuma ta rõdul. Oli selline mõnus õhtu, kuni pea mõnusalt vindiseks jäi. Nuh, seks ajaks oligi aeg koju minna. Asja tegi ekstreemseks ka see, et käisin Puku pool rattaga. Minnes oli küll veidi loll tunne et mida kuradit ma siin väntan ja higistan, aga pärast oli ikka ülilahe läbi öö kodu poole laskuda. Pealegi sai ju Puku pool dushi all käidud :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

see õhtune metaxa-ring oli meeldejääv. mul vist sulle rahadki maksmata :)